close
آخرین مطالب
تبلیغ شما در اینجا
طراحی سایت شخصی
طراحی سایت فروشگاهی
طراحی سیستم وبلاگدهی
پنل اس ام اس رایگان
پنل اس ام اس ippanel
تبلیغ شما در اینجا
loading...
YourAds Here YourAds Here

آموزش

بازدید : 8
دوشنبه 4 تير 1397 زمان : 17:47

مرکز دانلود فایل نگارا | مقاله درباره تیتراسیون

  • مرکز دانلود فایل نگارا | مقاله درباره تیتراسیون

    مقاله درباره تیتراسیون


    مقاله درباره تیتراسیوندسته:
    مواد و متالوژی

    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: docx
    حجم فایل: 20 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 6

    تیتراسیون همراه با توضیحات کامل

    قیمت فایل فقط 5,000 تومان

    خرید

    تیتراسیون

    مقدمه
    تیتر کردن از روش‌های تجزیه حجمی است. در تجزیه حجمی ابتدا جسم را
    حل کرده و حجم معینی از محلول آن را با محلول دیگری که غلظت آن
    مشخص است که همان محلول استاندارد نامیده می‌شود، می‌سنجند. در
    تیتراسیون محلول استاندارد به‌طور آهسته از یک بورت به محلول حاوی
    حجم مشخص یا وزن مشخص از ماده حل شده اضافه می‌شود.

    افزایش محلول استاندارد ، آنقدر ادامه می‌یابد تا مقدار آن از نظر
    اکی‌والان برابر مقدار جسم حل شده شود. نقطه اکی‌والان نقطه ای
    است که در آن ، مقدار محلول استاندارد افزوده شده از نظر شیمیایی
    برابر با مقدار حجم مورد نظر در محلول مجهول است. این نقطه را
    نقطه پایان عمل از نظر تئوری یا نقطه هم ارزی نیز می‌گویند.
    روش تیتر کردن
    در عمل تیتر کردن ، محلول استاندارد را از یک بورت به محلولی که
    باید غلظت آن اندازه گرفته می‌شود، می‌افزایند و این عمل تا وقتی
    ادامه دارد تا واکنش شیمیایی بین محلول استاندارد و تیتر شونده
    کامل شود. سپس با استفاده از حجم و غلظت محلول استاندارد و حجم
    محلول تیتر شونده ، غلظت محلول تیتر شونده را حساب می‌کنند.
    یک مثال
    نقطه اکی‌والان در عمل تیتر کردن NaCl با نقره تیترات وقتی مشخص
    می‌شود که برای هر وزن فرمولی -Cl در محیط یک وزن فرمول +Ag وارد
    محیط عمل شده باشد و یا در تیتر کردن ، سولفوریک اسید (H2SO4 ) با
    سدیم هیدروکسید ( NaOH ) نقطه اکی‌والان وقتی پدید می‌آید که دو
    وزن فرمولی اسید و دو وزن فرمولی باز وارد محیط عمل شوند.
    تشخیص نقطه اکی‌والان
    نقطه اکی‌والان در عمل بوسیله تغییر فیزیکی ( مثلا تغییر رنگ )
    شناخته می‌شود. نقطه ای که این تغییر رنگ در آن روی می‌دهد، نقطه
    پایان تیتر کردن است. در تیتراسیون اسید و باز شناساگرها برای
    تعیین زمان حصول نقطه اکی‌والان بکار می‌روند. تغییر رنگ معرف ،
    نشانگر نقطه پایانی تیتراسیون می‌باشد.

    بر حسب واکنش‌هایی که بین محلول تیتر شونده و استاندارد صورت
    می‌گیرد، تجزیه‌های حجمی (تیتراسیون) به دو دسته تقسیم می‌شوند:

    انواع تیتر کردن
    ا• روش‌هایی که بر اساس ترکیب یون‌ها هستند. یعنی تغییر ظرفیت در
    فعل و انفعالات مربوط به آن صورت نمی‌گیرد. این روش‌ها عبارت اند
    از:

    قیمت فایل فقط 5,000 تومان

    خرید

    برچسب ها :
    تیتراسیون
    ,
    کاربرد تیتراسیون
    ,
    تعریف تیتراسیون
    ,
    مواد شیمیایی
    ,
    ساخت تیتراسیون
    ,
    تیتر کردن
    ,
    انواع تیتر کردن
    ,
    فرمول تیتراسیون
    ,
    دانلود مقاله
    ,
    دانلود تحقیق

براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد.

download (1)

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 21
  • بازدید کننده امروز : 22
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 22
  • بازدید ماه : 39
  • بازدید سال : 39
  • بازدید کلی : 641
  • کدهای اختصاصی